Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!


ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ-ΟΜΟΡΦΙΑ. Θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας; Να δημιουργήσετε ένα μυστήριο και να γοητεύσετε με ένα μόνο κλείσιμο του ματιού; Το μολύβι και το eye-liner είναι τα όπλα της γοητείας σας.
Θα πρέπει κατ' αρχήν να ξέρετε πως τα δύο αυτά αξεσουάρ ομορφιάς χρησιμοποιούνται με ηρεμία και όχι όταν βιάζεστε, εάν θέλετε φυσικά να κάνετε σωστό μακιγιάζ και όχι μία μουτζούρα στα μάτια σας.
Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα μακιγιάζ με το μολύβι ή το eye-liner, χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα, στους ίδιους πάντα τόνους. Εάν επιθυμείτε ένα πιο κλασσικό μακιγιάζ, το μαύρο και το καφέ δημιουργούν φανταστικά αποτελέσματα.
Πρώτα βάζετε το μολύβι. Εάν η μύτη του είναι πολύ σκληρή, για να μην τραυματίσετε το μάτι, τη ζεσταίνετε ελάχιστα με το σεσουάρ ή έναν αναπτήρα για να μαλακώσει και να απλωθεί καλύτερα στο μάτι. Φτιάχνετε μία λεπτή γραμμή στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο και ανοιγοκλείνετε το μάτι με δύναμη για να αποτυπωθεί η γραμμή και στο εσωτερικό του άνω βλεφάρου.
Σε ότι αφορά στο eye-liner, τοποθετείται αφού έχετε απλώσει πρώτα τη σκιά στα μάτια σας. Η βάση που δημιουργείται με τη σκιά είναι τέλεια για να μην «τρέξει» το eye-liner κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η γραμμή που θα φτιάξετε θα πρέπει να είναι στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και να είναι εξαιρετικά λεπτή, ενώ η φορά του χεριού σας όταν βάζετε eye-liner θα πρέπει να είναι από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική, με μία μονοκόμματη γραμμή. Από εκεί και πέρα είναι προσωπικό σας θέμα το κατά πόσο θέλετε να τραβήξετε τη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού. Εξαρτάται βέβαια και από το υπόλοιπο μακιγιάζ που θα επιλέξετε να κάνετε
. ΠΗΓΗ:ACTUALITES NET FEMME

Δεν υπάρχουν σχόλια: